Bruidsmake-up

 

De dag dat je trouwt met de partner van je dromen. Op deze dag wil je er natuurlijk mooi en verzorgd uitzien!

Over bruidsmake-up

Ik werk altijd met een proefsessie voordat de grote dag begint. Tijdens deze proefsessie neem ik ongeveer 2 uur de tijd om samen met u te kijken welke make-up het beste bij u past. Ook kan er gekeken worden naar de kleuren van de make-up in combinatie met de jurk en/of het boeket.

Bent u helemaal tevreden met uw look, dan kom ik op de dag zelf met de uitgekozen make-up naar een locatie van uw keuze.

U kunt kiezen voor de 'touch-up' bruidsmake-up, waarbij ik de make-up kan bijwerken of zwaarder aan kan zetten. Wanneer ’s avonds de lichten gedimd worden en het feest gaat beginnen is een wat zwaardere aanzet van de make-up vaak gewenst.

*Binnen Dordrecht worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten Dordrecht wordt het volgende gerekend: 19 cent kilometervergoeding, 3,50 euro reistijdvergoeding per 10 minuten en eventuele bijkomende kosten (zoals parkeerkosten en tol).

Welke producten worden gebruikt?

Het make-up merk waarmee ik werk is Zao. Dit is een 100% natuurlijk en biologisch product. Bij overgevoeligheid van de huid op reguliere make-up merken is dit een uitkomst! 

Lees meer over producten

Prijs

  • Bruidsmake-up incl. proefsessie €85,00 (op locatie*, in de salon)
  • Proefsessie bruidsmake-up €55,00 (in de salon)
  • Touch-up bruidsmake-up €50,00 (op locatie*)

Visagie & make-up