Manicure

Uw handen en voeten verdienen het om verwend en verzorgd te worden.

 

Over de manicure behandeling en de cosmetische voetverzorging

Uw handen verdienen het om verwend te worden! Dagelijks worden ze aan van alles blootgesteld, zoals weersinvloeden, schoonmaakmiddelen en UV-straling. Hierdoor kunnen ze droog en ruw gaan aanvoelen.

U heeft de keuze uit drie verschillende manicure behandelingen, oplopend van mini tot V.I.P. Ook is er een aangepaste behandeling voor de man die u optioneel kunt uitbreiden.

Mini

Het in vorm vijlen van de nagels, gevolgd door een heerlijk geurend nagelbadje met verzorgende, verzachtende en reinigende ingrediënten. Hierna worden de nagelriemen teruggeduwd en vliesjes verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende, beschermende en verzachtende crème.

Medium

De minibehandeling inclusief een hand- en onderarmscrub waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Daarbij een heerlijk handmasker dat voedend, verzachtend, herstellend en hydraterend is voor de huid. Ook zit er bij deze behandeling een hand- en onderarmmassage.

V.I.P.

De Mediumbehandeling inclusief een luxe handserum die verstevigend, verzorgend en hydraterend werkt. De ouderdomssignalen van de huid worden door dit serum vertraagd. Ook zit er een heerlijk paraffinebad bij deze behandeling.

Een paraffinebad voor de handen kunt u ook los boeken.

Een warm paraffinebad verzacht, hydrateert en verzorgt de handen en nagelriemen. Bovendien stimuleert het de doorbloeding. Een paraffinebad is erg goed tegen droge/ruwe handen en is aan te raden voor mensen met winterhanden of reumatische klachten in de handen.

Manicure voor heren

Het in vorm vijlen van de nagels, gevolgd door een verzorgend nagelbadje. Hierna worden de nagelriemen teruggeduwd en  worden vliesjes verwijderd.

Optioneel kunt u een hand- en onderarmscrub en/of een hand- en onderarmmassage bijboeken.

Voor het verwennen van de voeten heeft u de keuze tussen twee behandelingen.

Cosmetische voetverzorging

De behandeling begint met een heerlijk warm, verzorgend, verzachtend en reinigend voetenbad. Dan worden de teennagels in vorm gevijld. De nagelriemen worden teruggeduwd en vliesjes op de nagel worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een voetbalsem. Deze werkt herstellend, hydraterend, verzachtend en helpt bij vermoeide voeten.

Cosmetische voetverzorging PLUS

Bij deze behandeling wordt ook het eelt verwijderd van uw voeten en krijgt u een voetscrub die de dode huidcellen van de huid verwijdert. Ook zit er bij deze behandeling een ontspannende voetmassage inbegrepen.

Welke producten worden gebruikt?

Tijdens de manicurebehandeling en de cosmetische voetverzorging worden de producten van het merk SpaRitual gebruikt.

Het merk SpaRitual zorgt voor een milieubewuste wellnesservaring met producten die organisch en natuurzuiver zijn. Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen.

Lees meer over producten

Prijs

 • Mini €16,50
 • Medium €30,25
 • V.I.P. €41,25
 • Manicure voor heren €16,50
 • Optioneel: hand- en onderarmscrub €8,25
 • Optioneel: hand- en onderarmmassage €8,25
 • Optioneel: hand- en onderarmscrub + massage €12,95
 • Cosmetische voetverzorging €22,00
 • Cosmetische voetverzorging PLUS €35,75
 • Paraffine behandeling handen €8,25
 • Voetenbad €5,50

Nagels & handen