Nagellak

Je nagels op hun mooist, professioneel gelakt met Captionlak.

Over het lakken met Caption nagellak

Bij Salon Fabulooks kiest u uit meer dan 20 kleuren nagellak. Naast deze verschillende kleuren kunt u er ook voor kiezen om uw nagels te laten versieren met een steentje of met verschillende top-effects. De kleuren kunnen ook nog een ander effect krijgen door ze af te lakken met een matte of glanzende topcoat.

Het aanbrengen van de nagellak gebeurt in een aantal stappen. Ik begin met het in vorm vijlen van de nagels, gevolgd door het aanbrengen van de basecoat. Daarna wordt de kleur (of kleuren) aangebracht die u heeft uitgekozen.

Als laatste wordt de matte of glanzende topcoat aangebracht. Wanneer u heeft gekozen voor een top effect, dan wordt deze onder de topcoat aangebracht. Binnen enkele minuten is de lak ‘touch-dry’  en na ongeveer een kwartier uitgehard.

De Caption nagellak kan met de Conversion base- en topcoat tot een gellak gemaakt worden. Deze gellak blijft ongeveer 2 weken zitten.

Wilt u uw nagels mooi versierd hebben dan is dit zeker mogelijk. Dit kan met een nail art stempel dat een zeer leuk effect geeft of met een strass-steentje. Ook erg leuk is de Young Nails Chrome Obsession! Dit is een poeder die in de lak geboend wordt waarmee de nagel een spiegeleffect krijgt.

Welke producten worden gebruikt?

Bij het lakken van uw nagels maak ik gebruik van het merk Caption. Deze nagellak droogt binnen enkele minuten en blijft twee tot drie keer langer zitten dan een reguliere nagellak.  

Lees meer over producten

Prijs

  • Nagels lakken na een manicure behandeling of cosmetische voetverzorging €7,50
  • Nagels lakken incl. in model vijlen van de natuurlijke nagel €12,50
  • Caption Conversion gellak €17,50
  • Nailart €0,50 per nagel
  • Top effect nagellak €0,25 per nagel

Nagels & handen