Telecare (~60 min)

meisje-2

Deze uitgebreide behandeling vermindert de zichtbaarheid van rode haarvaatjes onder de huid.

 

Over de Telecare-luxe behandeling

Telecare is een zeer doeltreffende crème tegen couperose door hoogwaardige Rutosiden (vitamine P) uit het bosbessenextract. Deze verstevigen de vaatwand van de haarvaatjes vlak onder het huidoppervlak, waardoor de roodheid van de huid duidelijk afneemt. Om couperose te voorkomen zit er ook een zonnefilter in verwerkt.

De behandeling begint met een lauw/warm kompres. Vervolgens krijgt u een oppervlaktereiniging gevolgd door een aangepaste dieptereiniging. Hierna de telecare crème en de aangepaste vapozone. Dan krijgt u het vitamine E concentraat aangebracht voor het aangepaste decolleté- en gezichtsmassage. U kunt nog even blijven ontspannen tijdens het voedend gezichtsmasker en oogcontour masker, waarna de huid verfrist en geneutraliseerd wordt. De behandeling wordt afgesloten met de telecare crème.

Welke producten worden gebruikt?

Bij de Telecare-behandeling worden producten van het merk Nouvital gebruikt. Dit exclusieve merk maakt gebruik van natuurlijke stoffen en is vrij van minerale oliën, tarwekiemolie en parabenen. Nouvital is hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, dierproefvrij en bevat een zonnefilter.

Lees meer over producten.

Hoe werkt de Telecare-behandeling?

Met een korte huidanalyse wordt er gekeken of uw huidtype geschikt is voor de Telecare-producten en of er warme kompressen gebruikt kunnen worden. 

Bij de oppervlaktereiniging wordt de buitenste laag van de opperhuid goed gereinigd. Met speciale Azulen-reinigingsolie worden make-up en afvalstoffen verwijderd van de huid. Deze hydrofiele olie werkt verzachtend en desinfecterend. De Azulen-lotion verfrist hierna de huid.

Bij de aangepaste dieptereiniging worden dode huidcellen van de hoornlaag middels een scrub voor de gevoelige huid verwijderd. Op de plekken waar zich couperose bevindt wordt deze scrub niet geroteerd, maar doet deze scrub zijn werking door het in te laten trekken. De huid wordt hierna afgenomen met Azulen lotion om de huid te neutraliseren en te verfrissen.

Hierna wordt de telecare crème en kompressen aangebracht om uw huid te beschermen tegen de warmte van de vapozone op de plekken waar dat nodig is.

Het Vitamine E-concentraat verbetert vervolgens de doorbloeding, de celdeling en werkt hydraterend op de huid.

De aangepaste decolleté- en gezichtsmassage zorgt voor een ontspannen gevoel, maar ook voor een betere doorbloeding en stofwisseling van de huid. De werkstoffen van het masker die hierna wordt aangebracht worden hierdoor beter opgenomen door de huid. De plekken waar teleangiëctasieën/couperose bevindt worden vermeden of wordt de wrijving geminimaliseerd om de doorbloeding niet extra te stimuleren.

Hierna krijgt u een voedend gezichtsmasker die het beste bij uw huidconditie past. Het oogcontourmasker zorgt voor een betere doorbloeding, herstel van de vochtbalans en versteviging van de huid. Vermoeide oogleden ontspannen, rimpels en kraaienpootjes nemen af. De huid wordt hierna afgenomen met Azulen lotion om de huid te neutraliseren en te verfrissen.

De behandeling wordt afgesloten met de Telecare-crème. Deze verstevigt de vaatwand van de haarvaatjes, waardoor de roodheid duidelijk afneemt. De crème heeft een anti-aging effect, zorgt voor een betere conditie van de huid en is hydraterend.

Prijs

€ 47,50

- lauw/warm kompres
- oppervlaktereiniging met Azulen cleansing oil
- dieptereiniging (scrub) voor de gevoelige huid
- Telecare crème
- vitamine E concentraat
- aangepaste decolleté- en gezichtsmassage
- oogcontour masker
- voedend masker
- huidverfrissing en neutralisatie met Azulen lotion
- Telecare crème

Los bij te boeken

Bijwerken wenkbrauwen€ 7,50
Modelleren wenkbrauwen€ 12,50
Wimpers verven€ 10,00
Wenkbrauwen verven€ 7,50
Wimpers & wenkbrauwen verven€ 15,00
Harsen bovenlip€ 7,50
Harsen kin€ 7,50
Harsen bovenlip & kin€ 12,50
Harsen kaaklijn€ 9,00
Vit-C Eye Treatment€ 12,50