Aloë Vera (~60 min)

meisje

Deze hydraterende behandeling verrijkt met Aloë Vera-producten is extra lekker voor de vochtarme en geïrriteerde huid.

 

Over de Aloë vera behandeling

De Aloë vera-behandeling is een complete behandeling voor elk huidtype. In het bijzonder geschikt voor de vochtarme en geïrriteerde huid. Deze behandeling remt ook de huidveroudering doordat de huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Aloë vera heeft een hydraterende, helende, kalmerende en ontsmettende werking.

De behandeling gaat verder met een oppervlaktereiniging. Hierna komt een dieptereiniging door middel van een scrubbehandeling. Met een vapozone (stoom) worden uw poriën geopend, zodat onzuiverheden verwijderd kunnen worden. Hierna krijgt u een concentraat om uw huid een extra boost te geven.

Vervolgens krijgt u een decolleté- en gezichtsmassage. Daarna een aloë vera gezichtsmasker en een oogcontourmasker. Tijdens het inwerken van deze maskers krijgt u een hand- en onderarmmassage. De behandeling wordt afgesloten met de aloë vera dag- of nachtcrème.

Welke producten worden gebruikt?

Bij de Aloë vera-behandeling worden producten van het merk Nouvital gebruikt. Dit exclusieve merk maakt gebruik van natuurlijke stoffen en is vrij van minerale oliën, tarwekiemolie en parabenen. Nouvital is hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, dierproefvrij en bevat een zonnefilter.

Lees meer over producten.

Hoe werkt de Aloë vera-behandeling?

De behandeling begint met een warm kompres op het gezicht om u eerst even tot rust te brengen en de huid alvast iets te verweken.

Bij de oppervlaktereiniging wordt de buitenste huidlaag goed gereinigd. Met reinigingsmelk worden make-up en afvalstoffen verwijderd van de huid.

Bij de dieptereiniging wordt de huid intensiever gereinigd. Hierbij worden dode huidcellen van de hoornlaag middels een scrub verwijderd.

De vapozone zorgt met stoom ervoor dat de poriën zich goed openen. Dit maakt het eenvoudiger om mee-eters en gerstekorrels te verwijderen.

Het Aloë vera-concentraat is bereid met een sterke concentratie van natuurlijke Aloë vera-gel. Dit concentraat is kalmerend, hydraterend, desinfecterend en wondhelend.

De decolleté- en gezichtsmassage zorgt voor een ontspannen gevoel, maar ook voor een betere doorbloeding en stofwisseling van de huid. De werkstoffen van het masker die hierna wordt aangebracht worden hierdoor beter opgenomen door de huid. 

Naast de werking van de werkstoffen die in het aloë vera-masker zitten, worden ook warmte en vocht van het gezicht vastgehouden. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en worden gifstoffen afgevoerd, wat weer leidt tot een mooiere en gezondere huid. Tijdens het inwerken van het masker krijgt u een hand- en onderarmmassage.

Het oogcontourmasker zorgt voor een betere doorbloeding, herstel van de vochtbalans en versteviging van de huid. Vermoeide oogleden ontspannen, rimpels en kraaienpootjes nemen af.

Hierna wordt uw huid verfrist met een Aloë vera-lotion.

Als laatste krijgt u een Aloë vera-dag- of nachtcrème. Toegevoegde calendula en moisturizer zorgen ervoor dat uw huid heelt, goed gehydrateerd wordt en de zonnefilter beschermt tegen zonnestralen. Deze crème is een prima basis voor make-up.

Prijs

€ 47,50

- warm kompres
- oppervlaktereiniging met reinigingsmelk
- dieptereiniging (scrub)
- vapozone
- onzuiverheden verwijderen
- Aloë vera concentraat/ampul
- decolleté- en gezichtsmassage
- Aloë vera masker
- oogcontour masker
- onderarm- en handmassage tijdens masker
- huidverfrissing en neutralisatie met Aloë vera-lotion
- Aloë vera dag- of nachtcrème

Los bij te boeken

Bijwerken wenkbrauwen€ 7,50
Modelleren wenkbrauwen€ 12,50
Wimpers verven€ 10,00
Wenkbrauwen verven€ 7,50
Wimpers & wenkbrauwen verven€ 15,00
Harsen bovenlip€ 7,50
Harsen kin€ 7,50
Harsen bovenlip & kin€ 12,50
Harsen kaaklijn€ 9,00
Vit-C Eye Treatment€ 12,50